Ki van itt? | Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég Nincs A legtöbb felhasználó ( 285 fő) Vas. Okt. 27, 2024 11:07 am-kor volt itt. |
|
| Legendás Lények karámja | |
|
+42Jasmine White Svetlana Vladislav Ivanov Lilien Davo Valandil Miriel Anio Minako Mathilda Eukaliptusz Freiheit Sarah Christina Keller Alexandra Sirov Jasmin Flower Vaszilij Todorov Thelardus Károly Anaze White Igor Volonyev Anna Ivanov Cassidy Woonel Elena Dreamfire Darren Larten Cseremnih Jana Viktorovna Rilai Szonja Tiszaszegi Zsanett Tanja Tereskova Amanda Clarks Darios Berbatov Dorago Deltalo Jenny Miles Ilia Ogromnij Rachel K. Johnson Olvier Lefell Elendil Falassion Villő Vronszkija Eric Croft Vanessa Mantova Vernen Klaio Arnuil Olórea Pjotr Boljakov Jack Darkfield Szentgyörgyváry Kristóf Olga Korovjova Irego Kwiatowski Unirone Kunerhant Anastasia Romanov Mika Alasein 46 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Olga Korovjova Diák
Hozzászólások száma : 689 Age : 35 Ismertség : Registration date : 2007. Aug. 14.
Tituluslista Titulus: Első évfolyam Titulus: Főprefektus Ismertség: (0/0)
| Tárgy: Re: Legendás Lények karámja Vas. Szept. 23, 2007 9:30 pm | |
| - ismerjük egymást* -somolygott, bár nem találkoztak sűrűn.* - Anastásia, megsimogathatom a lovat ugye? mit is mondtál hogy hívják?* | |
| | | Vernen Klaio
Hozzászólások száma : 870 Age : 32 Ismertség : Registration date : 2007. Aug. 10.
Tituluslista Titulus: Első évfolyam Titulus: Ismertség: (0/0)
| Tárgy: Re: Legendás Lények karámja Vas. Szept. 23, 2007 9:37 pm | |
| *Eddig csöndben volt, most meg fog szólalni mindenképp. Persze csak lasan kapcsolódik be a lányok beszélgetésébe, nehogy tapintatlan, esetleg bunkó legyen. * -Igen, találkoztunk, még az évnyitón. Tényleg, akkor Ana az említett barátod? Akkor mondtad, és máig nem tudom kire is gondoltál, bár annyit nem beszéltünk még, hogy ezt is elmondhasd. *Ana felé fordul, közben e kezét fogja, hogy Olga is lássa, együtt vannak.* | |
| | | Anastasia Romanov Diák
Hozzászólások száma : 1174 Age : 35 Ismertség : Registration date : 2007. Aug. 02.
| Tárgy: Re: Legendás Lények karámja Vas. Szept. 23, 2007 9:44 pm | |
| - Persze, hogy megsimogathatod. Különben Kiara. *A kézfogásnak nincs ellen.* - Igen már emlékszem! Kiment a fejemből. Na mindegy. *A kézfogásból áttér az átkarolásba, majd ismét megszólal.* - Rengeteg mesélni valóm van, de az nem ma lesz!! | |
| | | Olga Korovjova Diák
Hozzászólások száma : 689 Age : 35 Ismertség : Registration date : 2007. Aug. 14.
| Tárgy: Re: Legendás Lények karámja Vas. Szept. 23, 2007 9:47 pm | |
| *Olga megpróbált viszonylagos szakértelemmel Kira felé közeledni, s egy kicsit biccentett is neki. majd a többiekhez fordult* - gratulálok az ifjú párnak! Remélem épp nem zavartam meg semmi fontos randit? -vigyorgott rájuk, de örült, bár nem igazán értette miért. keserűség is a szívébe költözött, szinte egyidőben a boldogsággal. de ezt nem akarta elárulni.* - Mióta vagytok együtt?* | |
| | | Vernen Klaio
Hozzászólások száma : 870 Age : 32 Ismertség : Registration date : 2007. Aug. 10.
| Tárgy: Re: Legendás Lények karámja Vas. Szept. 23, 2007 10:02 pm | |
| *Most jön el az idje, hogy megszólaljon.* -Hű, én nem is tudom. Te drága? *Kérdőn néz a lányra, lehet nem jókor szólalt meg, mostmár késő persze, és elnézően megpuszilja Anát.* | |
Hozzászólások száma : 1174 Age : 35 Ismertség : Registration date : 2007. Aug. 02.
| Tárgy: Re: Legendás Lények karámja Vas. Szept. 23, 2007 10:04 pm | |
| *Az ifjú páron elneveti magát.* -Azért még ne nevezzük magunkat ifjú párnak. *Mikor már levegőhöz juta akkor válaszol csak a kérdésre* - Persze hogy tudom! Pontosan Szeptember 14-én, este jöttünk össze. *Nem zavarja, hogy a fiú nem tudta a választ, sőt sejtette is.* | |
| Tárgy: Re: Legendás Lények karámja Vas. Szept. 23, 2007 10:06 pm | |
| *Kissé szomorkásan mosolyog, de ezt csak szemében látni egy pillanatig* - Nem is tudom kitől hallottam, de igaza volt. Ez az egész suli kezd szerelmi találkahellyé válni. na jó, nem szó szerint ezt mondta...Minden esetre gratula, és sok boldogságot.*
*Egy pillanatra elgondolkozott, majd hirtelen egész más valami jutott eszébe*
- Vernen, emlékszel a bulira? hallottál azóta Albertről?* | |
| | | Vernen Klaio
| Tárgy: Re: Legendás Lények karámja Vas. Szept. 23, 2007 10:10 pm | |
| *Persze nevet amikor Olga kijelenti az ő aranyigazságát, és mosolyog rá egyet jelezve, hogy ő volt. A buli említésére meg nagyon kegyetlen arcot vág.* -Nem, a majom szerencséjére... De legközelebb gyorsabb leszek, és nem immobilussal támadok rá. Legkevesebb beleégetema homlokéába a pirocust... *Sátánias vigyor, miközben elképzeli, ahogy a kobold homlokán izzik az X, és ő nevetve hajol fölé, majd elküldi a halálba. persze csak szóban.* | |
| Tárgy: Re: Legendás Lények karámja Vas. Szept. 23, 2007 10:16 pm | |
| *Elkapja Olga szomorú tekintetét amitől ismét pár másodperc alatt eltűnik a mosoly arcáról.* - Mi a baj Olga? És ne mond azt, hogy semmi. *Majd mikor meghalja Vernent és észreveszi a mosolyát elcsodálkozik.* - Ezt nem is mesélted el. *Egy megsértődött arcot vág, de csak viccből.* Na akkor kell tartanuk még egy dumaestet.*Nagy mosoly*
| |
| Tárgy: Re: Legendás Lények karámja Vas. Szept. 23, 2007 10:19 pm | |
| *Vernennel együtt nevet. örül, hogy van egy közös kis "titka" valakivel, bár sejtette hogy úgy is ki fog derülni.*
- Tudod Anastásia, az a baj, ahogy kinézek... de ezen nem lehet segíteni* -mondta kicsit szomorkásan. Nem akart belemenni abab hogy miért, de sejtette, hogy ezt nem fogják anyniban hagyni* | |
| | | Vernen Klaio
| Tárgy: Re: Legendás Lények karámja Vas. Szept. 23, 2007 10:21 pm | |
| *Őt nem érdekli Olga szomorúsága, hiszen eze gy holtak őrénél soha nem tudható biztos szomorúságnak, lehet, hogy csak alaphangulat kérdése az egész. Majd Ana felé hajolva meglepődik, és rábólint. * -Amint lehetséges megtartjuk, bár nem feltétlenül a legjobb embert kérdezed, hiszen nem teljesen emlékszem a történet minden részletére, nem mindíg voltam magamnál, ezért majd Olga elmondja, ha ő is jöhet persze... *Rákacsint Anára, és magához szorítja Anát, na nem halálosan, csak úgy, hogy felfogja, hogy ott van vele. Olga válaszára ő hülyén néz, de ez ismétcsak elvárható volt már. Amúgy szerinte Olga jól néz ki, de Vernen már foglalt, és nem is akarja otthagyni mostani párját senkimiatt.* -Ühüm, akkor majd hosszú beszélgetés lesz. | |
| Tárgy: Re: Legendás Lények karámja Vas. Szept. 23, 2007 10:27 pm | |
| - Ne mondj már ilyeneket! Te nem vagy ronda, sőőt ha pasi lennék nyomulnék rád. És ezt nem azért mondom, hogy felvidítsalak, hanem azért mert ez igaz.*Tényleg szívből mondja ezeket a szavakat.* - Persze nem vagyok fiú! De lehet, hogy jobb lenne.*Egy huncut mosoly, majd folytatja.* - Persze, hogy jöhet! Minél többen vagyunk annál jobb a dumaparti. | |
| Tárgy: Re: Legendás Lények karámja Vas. Szept. 23, 2007 10:31 pm | |
| *Olyan bántóan nevetett fel, hogy szinte érezte a többiek libabőrét. Még azt is hallani vélte ahogy néhány thesztrál válaszul felnyerített* - én nem az alkatomról beszéltem. Hanem az albínóságról. De ha jobban belegondolok, nem iss kell nekem senki. Mármint szrelmi téren most még nem. Jól elvagyok én a szellemekkel meg az állatokkal.de kedves tőled -mosolygott Anastáziára* *Majd néhány perc múlva tapintatosan hozzá tette* - Azt hiszem ezt a beszélgetést kihagyom. nem szeretek belefolyni mások magánügyébe. Azt meg nem hiszem, hogy Vernen nem emlékszik mindenre. makszimum a lényegtelenebb részére nem.* | |
| | | Vernen Klaio
| Tárgy: Re: Legendás Lények karámja Vas. Szept. 23, 2007 10:45 pm | |
| *Figyel, és hallgat, majd kiegészíti őket.* -Én pasi vok, de már fogalalt, szóval kiestem, de ha Ana nem figyel, akkor... *Megcsókolja a lányt, mármitn Anát, és témát vált, nem gondolta komolyan, ez érződött is a mondatán.* -te meg ne akarj pasi lenni, jó? ugyanis hogy néznék ki én egy psaival smárolás közben, hm? *Majd Olgára néz.* -Nem tudhatom mit hagytam ki, mert persze senki nem mesélte el nekem, de nem baj, jössz és kész, engem is érdekel amit kihagytam. | |
| Tárgy: Re: Legendás Lények karámja Vas. Szept. 23, 2007 10:55 pm | |
| *Csak nevetni tud Vernen mondatain, de hamar megpróbál komoly arcot vágni.* - Én sem az alakodra gondoltam! És nem zavarsz bele! Barátnők vagyunk nem? Azok meg mindent elmesélnek magkról, amit csak akarnak. *Majd ránéz órájára és elszomorodik ismét* - Nem akarom elrontani a hangulataot. de idő van! Be kell mennünk. Ti menjetek előre, nekem még dolgom van! *Azzel Kiara felé fordúl és megvárja, míg a többiek elmennek és utána bezárja a szomorú Kiarat és elindul befelé*
A hozzászólást összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Szept. 23, 2007 11:01 pm-kor. | |
| Tárgy: Re: Legendás Lények karámja Vas. Szept. 23, 2007 10:57 pm | |
| - Bármennyire is sajnálom, de ezt akkor is rátok hagyom. -somoylgott, majd még annyit hozzá tette: -nem tudom Vernen mire nem emlékszel, mert úgy gondolom arra a jelenetre a társalgóban biztos. A többibiől meg csak annyi a lényeg hogy Albert akart valamit. De ha nem haragusztok, én nem zavarom tovább a nagy l'amure-ban a párt. -és színpadiasan meghajolt, majd búcsút intett és beleolvadt a sötétbe* | |
| Tárgy: Re: Legendás Lények karámja Kedd Szept. 25, 2007 8:59 pm | |
| *Az óráról rögtön ide sietett, hogy egy kis időt még eltölthessen Kiarával. Nem hezitál sokat, hogy megérkezik a karám ajtajához feloldja a bűbájt, majd kiengedi lovát. Most nem megy messzire a sötétség miatt, inkább csak a környéken sétálgat Kiara mellett.* - Képzeld el Bájitaltan óráról jövök. Nagyon jó volt, most az egyszer felszólítottak és még röpdolgozatot is írtam, amire remélem jól válaszoltam. Sőt a bájitalomra egy V-t kaptam, ami a legjobban meglepett. Akartam beszélni a tanárral, de hamar elment,sajnos, na mindegy. ÉS veled mi történt?*Néz kérdőn a lóra majd annak tekintetét nézve elneveti magát.* -Igen gondoltam semmi érdekes.*Megállítja Kiarat, majd egy Lumos segítségével megpillantja annak lábát.* - Látom már nem kell sok, hogy teljesen rendbe jöjj. Örülök neki, holnap felülök a hátadra és elkezdjük erősíteni a lábad. *Továbbsétálgat be nem fejezve a beszélgetést. Aki éppen arra jár biztosan elcsodálkozik azon, hogy egy lány egy lóhoz beszél, de ezt Anastasiat nem érdekli, jól érzi magát vele, ez a lényeg.*
| |
| | | Elendil Falassion Vendégtanár
Hozzászólások száma : 522 Ismertség : Registration date : 2007. Jul. 04.
Tituluslista Titulus: Vendégtanár Titulus: Ismertség: (0/0)
| Tárgy: Re: Legendás Lények karámja Kedd Szept. 25, 2007 9:31 pm | |
| *Elendil Falassion titkár úr lépdel a akrámhoz. Kissé furcsálja, hogy a bűbáj, ami a karámot védi nins aktiválva. Mikor beljebblépdel egy hátrébblévő boxhoz, meglátja, hogy egy diák van ott.* -J estét! *köszönti a lányt kissé furcsán, hisz nem tudja mit keers itt. Mikor aztán látja, hogy a lónál van, akkor rájön, hgy bizonyra ő Anastasia.* | |
| Tárgy: Re: Legendás Lények karámja Kedd Szept. 25, 2007 9:36 pm | |
| *Megijed mikor egy hang köszön neki. Körbenéz, de nem lát senkit, csak később vesz észre egy alakot, majd illedelmesen visszaköszön.* - Jó estét *Közelebb sétál az idegenhez és megszemléli magának. Nem kell sok idő és rájön, hogy nem diákról van szó, de azért bemutatkozik neki.* - Öö Anastasia Romanov vagyok! *Nem is tud mi mást mondani. Inkább magához hívja Kiarát, hogy az el ne tűnjön.* | |
| Tárgy: Re: Legendás Lények karámja Kedd Szept. 25, 2007 9:41 pm | |
| -Igen, sejtettem. *mondja Elendil titokzatos hangon.* -Elendil Falassion. Én vagyok a lovad megmentője. *mondja Elendil a lánynak.* -Szépen gyógyul. Holnap már megjárhatja magát. Minden nap kezelem. *mondja a druida és egy mosoyl húzódik meg a szája szélén.* -Jobban vigyázz rá máskor. *mondja a lánynak.* | |
| Tárgy: Re: Legendás Lények karámja Kedd Szept. 25, 2007 9:48 pm | |
| *Mikor meghalja, ki ki is ő valójában nagyon megörül és csak hálálkodni tud neki.* - Nagyon-nagyon szépen köszönöm, nem is tudom mivel tudnám még jobban kimutatni hálámat. Vigyáznék én rá, csak ő tűnik el, főleg akkor. Nem csak az én hibámból tűnt el. *Nem is folytatja, nem akarja a múltat felhozni.* - Pont mondtam neki, hogy holnap már rá szeretnél ülni, hogy vissza szoktassam, de csak egy sétára először. Nem akarom nagyon megterhelni.
| |
| | | Irego Kwiatowski Diák
Hozzászólások száma : 958 Age : 31 Ismertség : Registration date : 2007. Aug. 09.
| Tárgy: Re: Legendás Lények karámja Kedd Szept. 25, 2007 9:56 pm | |
| *Mitnha épp hívták volna* Jó estét! Valóban... az én hibám volt. *modnja bűnbánóan. Ő is gyakran jön le megnézni Kiarát, de ő csak a védőbűbájon túlról. Valahogy mindig elkerülte a másik két jelenlévőt ezidáig. Nyomában Suzi lépked.* sajnálom. *mondja. Falassion tanárúrhoz fordul* Nem látta Alassar professzort? Nagyon fontos lenne beszélnem vele. | |
| Tárgy: Re: Legendás Lények karámja Kedd Szept. 25, 2007 10:01 pm | |
| -Kérlek, egyenlre még ne ülj rá, inkább csak vezesd az udvaron. Majd pár nap múlva. *mondja Elendil, majd Iregohoz fordul.* -Üdv Irego! *köszönti a lányt.* -Nem, nem láttam Aredhyllt. De nekem is elmondhatod, ha gondolod. *mondja a lánynak.* | |
| Tárgy: Re: Legendás Lények karámja Kedd Szept. 25, 2007 10:06 pm | |
| *Bólint egyet jelezve, hogy megértette. Észre véve Iregot még jobban megörül.* - Nem csak a te hibád, sőt nem a te hibád! Nem te tehetsz róla, hogy Kiara megijedt. *Majd hallgatva őket kicsit fölöslegesnek éri magát.* - Ha gondolod Irego elmegyek. *Megvárja a választ, addig is Kiarat simogatja.* | |
| | | Irego Kwiatowski Diák
Hozzászólások száma : 958 Age : 31 Ismertség : Registration date : 2007. Aug. 09.
| Tárgy: Re: Legendás Lények karámja Kedd Szept. 25, 2007 10:06 pm | |
| *Irego a Thesztrálok karámjához lép, majd Falssion tanárúrhoz fordul* Arról lenne szó, hogy Alassar professzor azt mondta, hogy mivel látom a thesztrálokat, majd kimegyünk egyet thesztrállovagolni a lélekölő-hegységbe. Azóta eltört a pálcám, és el kéne mennem Nellondba újat venni. Amihez a legrövidebb út pont a lélekölő-hegység felett vezet. Szerettem volna megkérni Alassar professzort, hogy vigyen ki. *A pálca eltörése kellemetlen emlék. Nem nagyon szeretne róla beszélni. Megrázza a fejét jelezve, hogy Anastasia nem zavarja. Bár ő nem érintett az ügyben* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Legendás Lények karámja | |
| |
| | | | Legendás Lények karámja | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |