| Legendás Lények karámja | |
|
+42Jasmine White Svetlana Vladislav Ivanov Lilien Davo Valandil Miriel Anio Minako Mathilda Eukaliptusz Freiheit Sarah Christina Keller Alexandra Sirov Jasmin Flower Vaszilij Todorov Thelardus Károly Anaze White Igor Volonyev Anna Ivanov Cassidy Woonel Elena Dreamfire Darren Larten Cseremnih Jana Viktorovna Rilai Szonja Tiszaszegi Zsanett Tanja Tereskova Amanda Clarks Darios Berbatov Dorago Deltalo Jenny Miles Ilia Ogromnij Rachel K. Johnson Olvier Lefell Elendil Falassion Villő Vronszkija Eric Croft Vanessa Mantova Vernen Klaio Arnuil Olórea Pjotr Boljakov Jack Darkfield Szentgyörgyváry Kristóf Olga Korovjova Irego Kwiatowski Unirone Kunerhant Anastasia Romanov Mika Alasein 46 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Glawar Vendég
| Tárgy: Re: Legendás Lények karámja Vas. Szept. 09, 2007 8:08 pm | |
| *Miután visszakapta az íjat. Feltette újra a vállára és meg igazította a vesszőkkel teli táskáját. Érdekes élőlény és közelebbről is megcsodálta. És a bestia hagytá magát megsimogatni miután. Énekelt neki valamit tünde nyelven. - Érdekes állatt mégis milyen veszélyes. Sokan alábecsülik az ilyen állatoknak a képességét. * Le gugolt az állatközelébe. Majd fölkelt* - Pedig nem kéne. Mesterem Ő róluk mikor fogunk tanulni?* kérdezte.* |
|
| |
Irego Kwiatowski Diák
Hozzászólások száma : 958 Age : 31 Ismertség : Registration date : 2007. Aug. 09.
Tituluslista Titulus: Első évfolyam Titulus: Ismertség: (0/0)
| Tárgy: Re: Legendás Lények karámja Vas. Szept. 09, 2007 8:10 pm | |
| *Csöndben követi a párost* Csak azért kérdeztem, mert Suzi általában rajtam kivűl nem tűr meg mást a közelében, mint ahogy azt tegnap két holtak őrés diákkal be is bizonyította. Küllön rá kellett szólnom, hogy ne morogjon, és nekem kellett ott tartanom, de az ön közelsége egy picit sem nyugtalanítja. És Cunriré sem. *Nem teszi fel a kérdést Cunrirnek, mivel már nem is olyan fontos neki. Csak megfordult a fejében* | |
|
| |
Glawar Vendég
| Tárgy: Re: Legendás Lények karámja Vas. Szept. 09, 2007 8:12 pm | |
| - Nagyon szép kis állatod van. Mikor felnő szép nagy erőteljes állat lesz. Látszik rajta. Védelmezni fogja az anyját majd , ha veszélyben lesz.. Szabad Irego kisasszony? *és a tigris után nyúl* Majd egyszer megtanítalak egy tünde dalra amitől megfog nyugodni bármikor a tigrised. *Mondta Iregonak.l* - De előtte Irego kisasszony. Egy kis tünde nyelvlecke a nevem úgy írjátok embere hogy Cunnir ám K-val kell kiejtenetek.
A hozzászólást összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Szept. 09, 2007 8:15 pm-kor. |
|
| |
Mika Alasein Alapító
Hozzászólások száma : 1564 Age : 56 Localisation : Bábolna Ismertség : Registration date : 2007. Jun. 26.
Tituluslista Titulus: Sötét druidák Szakvezető Titulus: Legendás lények ismerete tanár Ismertség: (0/0)
| Tárgy: Re: Legendás Lények karámja Vas. Szept. 09, 2007 8:14 pm | |
| - Mint minden bestia ez is rendkívül érdekes, de azért a sárkányoknak a nyomába sem ér egyik sem. Gondolom, ebben egyetértünk!*bólint a fiú szavaira, s kedvtelve nézi, hogy végre agy igazi olyan diák érkezett a szakára, aki tényleg mindent tud az ilyen bestiákról. Persze ő tünde, de Aredhyll akkor is örül neki. MAjd Iregohoz fordul.* - Irego! Nem hiszem, hogy Suzi azt figyelné ki milyen szakra jár! Ezt felejtsd el, szerintem csak éppen rosszabb pillanata volt! | |
|
| |
Glawar Vendég
| Tárgy: Re: Legendás Lények karámja Vas. Szept. 09, 2007 8:17 pm | |
| - Igen a sárkányok. Milyen nemes teremtmények és milyen veszélyesek. Aki ostoba az otthagyja a fogát , ha egy élő sárkányt lát.*mondta a közös nyelven*- Mester ha egyszer elég képzett leszek.. Megyünk sárkány nézőbe?* kérdezte tünde nyelven.* ~ Sárkányok ~* remélem egyszer látok egy élőt is. És vágyakozva gondolt erre a nemes teremtményekre.* - Mester. Szeretném megnézni az óriás pókot , ha lehetséges. Tudom, hogy tünde vagyok, de az óriás pók mindíg nyugtalan volt nálam. Végülis érhető Ő az éj teremtménye.* mondta a mestérek.
A hozzászólást összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Szept. 09, 2007 8:18 pm-kor. |
|
| |
Irego Kwiatowski Diák
Hozzászólások száma : 958 Age : 31 Ismertség : Registration date : 2007. Aug. 09.
| Tárgy: Re: Legendás Lények karámja Vas. Szept. 09, 2007 8:18 pm | |
| Ne engem kérdezz! *feleli Cunrirnek, majd a mesterhez fordul* Gondoltam. Ezért jutott az eszembe a bűbáj. De gyanítom, hogy a dolog mögött inkább az áll, hogy míg önök ketten tisztelik az állatokat, ahogyan én is, addig a másik két diák... Nem vettem észre rajtuk. *Suzi a közeledő kézre az "anyjához" bújik- Irego legugol hozzá, és megsimogatja. Aztán Suzi lassan, de engedi Cunrirnek, hogy megsimogassa* | |
|
| |
Glawar Vendég
| Tárgy: Re: Legendás Lények karámja Vas. Szept. 09, 2007 8:20 pm | |
| - Nagyon szép és nemesd állatod van. Örüljön szíved, hogy együtt lehetek.* mondta szép susogo hangom. - Vissza adlak a gazdádnak Suzi. *susogta neki. És letette Irego kezébe* |
|
| |
Mika Alasein Alapító
Hozzászólások száma : 1564 Age : 56 Localisation : Bábolna Ismertség : Registration date : 2007. Jun. 26.
Tituluslista Titulus: Sötét druidák Szakvezető Titulus: Legendás lények ismerete tanár Ismertség: (0/0)
| Tárgy: Re: Legendás Lények karámja Vas. Szept. 09, 2007 8:23 pm | |
| - Irego! Nem minden szak a természet gyermeke, te is jól tudod !*mondja a lánynak kicsit feddő hangon, mert nem szereti, ha az egyik szak diákja a másik szak diákjáról rosszat mond. Majd a tünde felé fordul.* - Nemesek, hihetetlenül félelmetesek és természetesen rendkívül veszélyesek! De aki egy sárkánnyal száll szembe, az számolja le az életével. Kevés olyan lényt ismerek, aki szembeszállt velük és még ma is él. De itt kettő is van az iskolában: Kaen mester és Darika úrnő. *mondja és hangjában a tisztelet cseng.* - A Lélekölő-hegységben két Magyar mennydörgő is él...*teszi hozzá, mint egy mellékesen.* | |
|
| |
Glawar Vendég
| Tárgy: Re: Legendás Lények karámja Vas. Szept. 09, 2007 8:27 pm | |
| ~Elég szánalmasan harap Suzi, de majd idővel megerősödik~* Gondolta magában.* - Akkor én leszek a III. személy. ENnek függvényében fogok tanulni az elkövetkezendő 7 évben. Mindíg is sárkányt akartam látni, legyen bármilyen veszélyes. Alkatomnak köszönhetően több esélyem van, közelebb menni hozzájuk, mint bárki másnak. Van hozzá ruhám. Képességem, hogy nyugodtan és hangtalanul lépkedjek. * mondta a mesterének. Közben a sárkányokra gondolva. És a hegység felé pillantva.* |
|
| |
Irego Kwiatowski Diák
| Tárgy: Re: Legendás Lények karámja Vas. Szept. 09, 2007 8:32 pm | |
| *Amint Suzi Iregohoz kerűl, a lány rögtön újra leteszi, és simogatja* Igen, mester! Csak mint okra gondoltam így. És a szakok különböznek. És amíg senki nem akar ágyelőt csinálni Suziból, addig nincs vele semmi bajom. *Hangjából kihallatszik még mindig a neheztelés, de aztán elfojtja. Suzi kihasználja a pillanatot, és ráveti magát Iregora, és elkezd gyengáéden birkózni vele úgy, hogy Irego ne sérüljön meg*
A hozzászólást összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Szept. 09, 2007 8:33 pm-kor. | |
|
| |
Mika Alasein Alapító
| Tárgy: Re: Legendás Lények karámja Vas. Szept. 09, 2007 8:33 pm | |
| - Tudom, hogy a képességeid a legtöbb itt tanuló diákét felülmúlják ifjú barátom, de ezzel nem szeretném ha visszaélnél! Ha bármi olyat akarsz tenni, amihez nem elég egy diák barátod, akit majd talán szerzel itt nem keveset, akkor keress meg engem a Tölgy-odúban, vagy Elendil urat a szobájábam. Mi ketten bármikor szívesen seígtünk neked. | |
|
| |
Glawar Vendég
| Tárgy: Re: Legendás Lények karámja Vas. Szept. 09, 2007 8:34 pm | |
| * Iregohoz fordul.* - Aki előkét probál csinálni a szeretett élőlényedből ahhoz lesz egy két szavam. Nem türöm el senkitől sem, hogy bántsa az állatokat vagy a természetet. * Mondta IRegonak . És most hosszú idő óta elősször. Harag csillant a szemében* - Akkor elsőnek is ezt*előhúzta a pálcát. És még mindíg undorodva tekintett rá.*- kell megtanulnom kezelni. Nem fogok vissza élni a tudásommal sem erőmmel. Órán én jelentkeze utolsónak ha senki nem tudja a választ . Feltéve ha tudom....* Mondta a mesterének. |
|
| |
Irego Kwiatowski Diák
| Tárgy: Re: Legendás Lények karámja Vas. Szept. 09, 2007 8:37 pm | |
| *Gyengéden letolja magáról Suzit, és felűl, de nem áll fel.* Szerintem mi nagyon jól megleszünk. *feleli Cunnirnek, ezzel kifejezve, hogy nagyon sokmindenben egyetértenek* Mester! Mi nem a lélekölő-hegységbe fogunk menni theszrállovaglásra? *kérdezi. Hangjában nincs félelem* Mennyi az esélye, hogy ott találkozunk eggyel? | |
|
| |
Mika Alasein Alapító
| Tárgy: Re: Legendás Lények karámja Vas. Szept. 09, 2007 8:40 pm | |
| *Bólint a tünde szavaira, mert ez volt, amit hallani szeretett volna, majd a lányhoz fordul.* - De igen kisasszony! De hidd el, ha nem akarunk, nem fogunk a sárkányokkal találkozni! | |
|
| |
Glawar Vendég
| Tárgy: Re: Legendás Lények karámja Vas. Szept. 09, 2007 8:42 pm | |
| - Mesterem ha kell én tudo bíztositani önöknek két tünde köpenyt. Mely elrejti önöket az óvatlan szemek elől. Erdő színűek így nem lehet látni semmit sem , csak aki ügyes azt látja önöket.* mondta.* - Mester nagyon régota nem ettem is ittam, és nem pihentem. Szeretnék lepihenni és enni egyet. És a malackámat is megkéne etetni, feltéve ha megtalálom az udvaron.* És várakozva nézett a Mesterére.*
|
|
| |
Irego Kwiatowski Diák
| Tárgy: Re: Legendás Lények karámja Vas. Szept. 09, 2007 8:48 pm | |
| Az hasznos lenne nekem, köszönöm. *mondja, és felemeli a fejét* Szerintem a biztonság kedvéért tartsd távol Suzitól. Már ő is kezd éhes lenni. *mondja, miközben a tigris a kezével játszik. Eszébe jut az új karám.* Jut eszembe.... a helyet, ahova menni készültünk miért hívják a farkasok tisztásának? *mondja, bár elég hülyén hangzik a kérdés, reméli, hogy nem azért, mert az a farkasok tisztása.* | |
|
| |
Glawar Vendég
| Tárgy: Re: Legendás Lények karámja Vas. Szept. 09, 2007 8:51 pm | |
| *Fordult a lányhoz.* -Irego..Hölgyem. Egyszer szóljon, hogy tanítsam meg önnek a dalt. Örülni fog neki az állata, bármilyen szomorú is lesz akkor. Beköltözik a fény a lelkébe tőle és a remény.* mondta a lánynak.* |
|
| |
Mika Alasein Alapító
| Tárgy: Re: Legendás Lények karámja Vas. Szept. 09, 2007 8:51 pm | |
| - A Kiirály kobra hálóban lesz a szállásod tünde úr! Ott álomra hajthatod a fejed. A kúriában találod! És ott találod az étkezőt! S mot menj pihend ki magad! És te is tedd azt Irego kisasszon! Suzi is fáradt már. Menjetek!*szól a mester, s mikor a két diák elhagyja a karámot, a bűbájt visszavarázsolja a Karámra és visszatér a szállására.* | |
|
| |
Glawar Vendég
| Tárgy: Re: Legendás Lények karámja Vas. Szept. 09, 2007 8:53 pm | |
| - Köszönöm , Mester. Nos Hölgyem, Uram . Szép jó éjszakát.*mondta nekik. Majd magára kanyarította az éji köpenyét és halkan lépdelve beleveszett az éjszakába.*~ Érdekes egy hely ez. Az utolsó menedékem. Sokáig nem lesz nyugton az éjtündéktől.~ |
|
| |
Irego Kwiatowski Diák
| Tárgy: Re: Legendás Lények karámja Vas. Szept. 09, 2007 8:56 pm | |
| *Irego feláll, és elbúcsuzik Suzitól. Majd Cunnirrel együtt hagyja el a helyet* Szólaits csak Iregonak. *feleli.* És örömmel venném, ha megtanítanál rá, de nekem azt hiszem, hogy ehez fahangom van. *feleli. Rajta látható átváltozás történt: arca újra komoly lett, és hangja is. És elég gyakran néz vissza Suzi felé.* És sajnos a bánatot legtöbször a hiányom okozza Suzinak... *mondja picit szomorkásan* | |
|
| |
Irego Kwiatowski Diák
| Tárgy: Re: Legendás Lények karámja Szer. Szept. 12, 2007 9:37 pm | |
| *Irego érkzik a tölgyesből. Mint mindig most os addig megy, amíg a bűbáj engedi, és leűl rá. A bűbáj túlolalán suzi már várta t, és megpróbál odasietni hozzá. A karámok között szaladgálhat szabadon a tigris, de mégis a bűbáj szélénél űl egész nap, és láthatóan mintha fogyna... Irego aggódva figyeli.* Jól van Suzi... egyél valamit... *mondja neki halkan* | |
|
| |
Anastasia Romanov Diák
Hozzászólások száma : 1174 Age : 35 Ismertség : Registration date : 2007. Aug. 02.
| Tárgy: Re: Legendás Lények karámja Szer. Szept. 12, 2007 9:39 pm | |
| *Ma még nem járt erre, így úgy találta, hogy ideje van neki kiengedni Kiarat. Mikor odér a karámhoz megpillantja a tegnap esti lányt, amitől csak elszomorodik.* -Szia!*Szólal meg elég szomorú hangon* Hát te? | |
|
| |
Irego Kwiatowski Diák
| Tárgy: Re: Legendás Lények karámja Szer. Szept. 12, 2007 9:47 pm | |
| *Irego megfordul.* Szia Anastasia! *köszön neki hasonlóan szmorú hangon. suzi közben elmegy, és egy hússzelettel tér vissza. Irego nem tudja, hogy honnan szerezte.De Alassar mester megmondta, hogy fog tudni szerezni magának. a tigris elkezd enni, miközben a ét lány figyeli.* Mitől vagy olyan bánatos? *kérdezi Irego* És miért nem szabad elhoznod ide? | |
|
| |
Anastasia Romanov Diák
Hozzászólások száma : 1174 Age : 35 Ismertség : Registration date : 2007. Aug. 02.
| Tárgy: Re: Legendás Lények karámja Szer. Szept. 12, 2007 9:56 pm | |
| *Nem szeretné elmondani bánatának okát, ezért csak a második kérdésre válaszol.* - Eljönni eljöhetsz, ha éppen nem akarok itt valamit tenni. És azért nem mert Alassar megkért arra, hogy senkinek ne mondjam el.*Ennyi a válasza és ha a lány térden könyörögve is kéri, hogy mondja el ő nem teszi meg, nem akar valaki szemében megbízhatatlan lenni.* | |
|
| |
Irego Kwiatowski Diák
| Tárgy: Re: Legendás Lények karámja Szer. Szept. 12, 2007 9:58 pm | |
| *Ha nem Alassar mester nevét mondja, akkor Irego tovább faggatná, de így... Neki hálás, így az ő titkát nem fesegeti* Értem. *Suzi felé fordul* Magadra hagyjalak? *kérdezi a lányt* | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Legendás Lények karámja | |
| |
|
| |
| Legendás Lények karámja | |
|